30.5.2015

Breaking News! Tanssisaaren judoleiri oli tuhota Tiaisten perheen elämän.

Vantaa 30.5.2015

Huomenna alkava Tanssisaaren jokakesäinen judoleiri oli koitua Tiaisten perheen kohtaloksi. Perheen pienet lapset olivat kotona nukkumassa, kun vanhemmat olivat noutamassa perheelle ruokaa. Yhtäkkiä, joku tarttui perheen asuinpaikaksi valitsemaan vesipadan savuhormiin ja ravisteli, perheen huolella rakentaman pesän pois putkesta. Tässä hötäkässä myös perheen pienimmät putosivat pesästä maahan.


Tässä hormissa oli Tiaisten perheen ensiasunto












T


"Ihmettelinkin, miten hormi on aivan tukossa, mutten yhtään ymmärtänyt, että siellä asui joku" - kommentoi tapausta Jukaran saunateltta- ja vesipatavastaava Sami.

Onneksi heti ensijärkytyksestä toivuttuaan Sami huusi apuun poikansa Toukon, ja yhdessä he hellävaroen nostelivat pienet Tiais-vauvat takaisn pesään, ja asettivat pesän varovasti samalle paikalle asettamaansa kukkaruukkuun turvaan. Lisäksi he rakensivat perheen suojaksi alppimaja-tyyppisen vesikaton.














 Näin Tiaisten perheen vanhemmatkin uskaltautuivat palaamaan pesällen pienokaistensa luo, ja perheen elämä palautui takaisin normaaliin uomiinsa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogia voi kommentoida, mutta kaikki kommentit esitarkastetaan ennen julkaisua.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.