4.6.2015

Hiljaista on Tanssisaaressa

Telttakylä purkautui puoleentoista tuntiin melkoisen täydellisesti. Seitsemän aikaan ei juuri ketään ollut paikalla ja siivouksetkin kokolailla hoidettuna.
Mukavaahan leirillä oli, eiköhän yritetä ensi vuonna uudestaan eikös vain!

Leiristä kertoo mielestäni parhaiten se, että kaikki vatsataudin takia pois lähteneet olisivat halunneet (vanhempien kertoman mukaan) heti seuraavana päiväna takaisin leirille, vaikkei kunto vielä sitä sallinutkaan.

Leiripäällikkö päättää raportit omalta osaltaan Tanssisaaresta tältä vuodelta tähän. Sami lupaili vielä lyhyen yhteenvedon kirjoitella tämän vuoden leiristä.

Kiitos kaikille aikuisille jotka mahdollistivat tämän leirin pitämisen, isosille ja semi-isosille, sekä vierailleille ohjaajille. Sekä ISO kiitos keittiöhenkilökunnalle, jotka tekivät pitkää päivää koko leirin ajan. Ilman kaikkien teidän panostanne emme olisi leiriä voineet pitää. Toivottavasti näemme taas ensi vuonna leirillä!

T. Leiripäällikkö Atte

Ps. Sairaalalta sain juuri kuulla että pojan käsi oli vain sijoiltaan ja on nyt asetettu paikoilleen. Muutamien viikkojen toipumisaika joka tapauksessa on odotettavissa. Sairaalalta tuli terveiset leirikavereille, että ensi vuonna nähdään taas Tanssisaaressa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogia voi kommentoida, mutta kaikki kommentit esitarkastetaan ennen julkaisua.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.