5.6.2019

Keskiviikon tapahtumat

Päivän harjoitukset alkoivat taas tavalliseen tapaan pienten harjoituksilla. Siellä opeteltiin vaihtamaan sidontaa tarvittaessa. Käytiin läpi myös hyödyllinen ote. Otteen mukana opeteltiin siihen sopivaa heittoa, tai-otoshia. Leikittiin myös luultavasti leirin suosituimpia leikkejä: judomiestä ja laaseria.
Isompien harjoituksia veti Samuli Markkanen (1 dan). Aamulla hän opetti käännön josta pääsee hyvin kuristukseen.
Iltapäivällä Samuli veti myös pienten harjoitukset. Isoille hän piti oikein "mukavat" kunto treenit. Päivän tekniikkana oli sumi-gaeshi. Suurin osa harjoituksista kuitenkin käytettiin "lämmittelyyn" melkein 30 asteessa. Lämmittely koostui pääosin juoksemisesta tatamia laidasta laitaan ja päässä hettämisestä. Treeninen lopuksi pidimme loppu "jäähdyttelyn" eli heittoja joiden välissä kuntoliikkeitä. Päivällä leirialueelta, tarkalleen ohjaajien pukuhuoneesta, löytyi rantakäärme. Käärmeen kuitenkin kantoi ulos leirialueelta meidän urhea leirinjohtaja Seijan avulla.
Päivä huipentui leiriolympialaisiin. Olymppialaisissa oli kaikenlaista tekemistä. Rastit olivat lankutus, hae isoselle esimerkiksi "jotain punaista", tarkkuusheitto vyöllä, tikanheitto, liikkuminen ryhmässä rajoitetulla määrällä raajoja, viesti, vedenkanto lusikalla pulloon ja kevyeiden esineiden heittämisestä. Olympialaisten lopussa oli vielä tietovisa, jonka kohteena oli pääosin isoset. Kisan tulokset paljastetaan vasta huomenna. Iltapalalla saatiin vielä makkaraa ja jäätelöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogia voi kommentoida, mutta kaikki kommentit esitarkastetaan ennen julkaisua.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.